було б зручно, якби була можливість додавати лоти в "обрані" чи "закладки". придумайте якусь там зірочку, чи кнопку, щоб додати собі все цікаве, а не шукати кожного разу спочатку.
підтримую фільтр по даті публікації. хочу мати можливість зайти ввечері і подивитись що за день цікавого виклали. а "дата торгів" хоча і користий фільтр, та він для інших цілей передбачений

• Flay і Triarius відповіли на це повідомлення.

mykhailo така можливість колись була, але функцію прибрали. Моя версія, щоб користувачі робили помітку не функцією додавання до обраного, а одразу через реєстрацію на торги (користувач може переглядати перелік "очікують сплати"). Тоді учасників стає багато багато, і організаторам, мабуть, радісно радісно :)

Если Вы не возражаете, я бы хотел попытаться переубедить @Triarius в том, что не пристало модератору, а тем более представителю госпредприятия, грубить участникам форума. Естественно, без ссылки на Ваш «ник». Не поймите меня неправильно, не идет речь о какой-либо защите ваших интересов (я думаю, что Вы и сами прекрасно справляетесь), но я просто не люблю хамства. Насколько мне известно, модератор из руководящего состава СЕТАМа, и возможно, поэтому у него такое вызывающее отношение к участникам форума.

• Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

лот 265744 - ваз21099. при осмотре автомобиля, мною как учасника торгов, установлено следующее:
      правая опора (подушка) двигателя оборвана; покрытие пола со стороны водителя разорвано, под ним просматривается обильная корозия днища; передние сидения не соответствуют отображенным на фотографии (в реальности старье); корозия кузова выражена гораздо ярче чем в описании; АКБ наявне, але не крутить.
      Описание на сайте: Легковий автомобіль ВАЗ 21099, ДНЗ: СА2646АА, № кузова: Y6D21099040002753, 2004 р.в., зеленого кольору.

Наявні значні подряпини, потертості, плями, пошкодження по вьому салону ТЗ. Оббивка має плями невідомого походження. Відсутній сонцезахисний козирьок з водійської сторони та задні ремні безпеки. Відсутнє дзеркало заднього виду в салоні.

Запасне колесо відсутнє, щітки двірників пошкодженні, зламана ручка відкривання дверей.

Наявні ознаки вм'ятин, подряпин, відколів та корозії по всьому периметру ТЗ. Сліди відновлюваних робіт та ознак фарбування встановити немножливо.

АКБ- наявне;
      Номер лоту: 263076: в разговоре с "зберігачем" на вопрос по поводу осмотра автомобиля был ответ, что ключи то отсутствуют, осмотр возможен толь по наружной части авто. Вопрос - откудова информация "Двигун забруднений, сліди підтікання мастила. Ходові властивості та робота двигуна не перевірялась, розряджена АКБ" ?

• Triarius відповіли на це повідомлення.

sergserg все нормально, не переживайте - у нас своя история отношений.)

Час розставить точки над "і".

Triarius Да, признаю, основания для снятия авто с торгов были. Моя ошибка, был не прав.

• sergserg відповіли на це повідомлення.

Приветствую всех! Начинаю и я вникать в своё приобретение. Возможно ли такое, что ВССУ признаёт договор ипотеки недействительным, а по истичении нескольких лет заочьным решением миськрайонного суду банк добивается своего по тому же договору? Ну не нашол я постанову ВСУ об отмене ВССУ. Бывают такие проколы в суде или не там ищу? Документи все на себя переоформил, а вот сомнения не дают покоя. Номер лота светить не хочу, по понятным причинам. Извините.

• max-01 і Pavlyshyn відповіли на це повідомлення.

Pavlyshyn
              На самом деле, я думаю, что Вы были недолеки от истины, поскольку BMW X6 M50d/F16 и BMW ALPINA B6 (белая), лот № 264735, принадлежат Чепижко Оксане Викторивне, которая является исполнительным директором Ассоциации защиты банков, акционером банка Юнисон и, есть мнение, человеком Клименка А.
              Поэтому, человек, который купил черный BMW X6, был явно не тем, кем надо.
              Сейчас в производстве Окружного админсуда г. Киева рассматривается дело по иску Чепижко О.В. к АРМА о возврате двух автомобилей.
              Не удивлюсь, если в ближайшее время появится несколько судебных решений о повторной отмене ареста активов, о приостановлении торгов и т.д.
              И еще один момент в этом деле меня смущает. АРМА получило письмо следователя и копию ухвалы суда до 24.11.2017 р., и, достоверно зная, что торги произошли 20.11.2017 г., подали письмо в СЕТАМ только 28.11.2017 р. А если бы победитель успел получить акт, что тогда?

sergserg
              Неправильный у меня вопрос. Не успел бы. Тут же нет акта.

Flay
                Дискутуйте. Без хамства, безпідставних обвинувачень та зрадофілії. Є питання - питайте.

anabioz

anabioz Найти Вам лоты, которые сняты после окончания торгов? Они есть и Вы об этом знаете, только причина не в том "почему их сняли", а в том , что такого не должно быть вообще!
                  Таке може бути, наприклад коли боржник поагашає заборгованість після торгів. Наша позиція - в такому випадку боржник має отримати всю суму коштів виручений з реалізації майна. Чи буде вона підтримана відповідними інстанціями - не відомо.

anabioz На счет претензий. Нет, это Вы должны делать, но проблема в том, что СЕТАМ не алиэкспрес и не амазон, СЕТАМ - это монополист, которому все-равно на развитие. Увы! И Ваши отговорки мне более чем понятны, только добавлю в Вашу фразу следующее: "Змінити два десятки законів у нас немає ні сил ні заходів." - ні бажання!
                  Дайте приклад приватного аукціону з аналогічними до нас сервісами ( налаштування торгів під будь які правила замовника, блокчейн, мобільні додатки, еквайрінг, підключення майданчиків агентів, тощо).
                  З чого ви взяли що у нас нема бажання змінювати нормативну базу? Ви учасник робочої групи по внесенню змін до законодавства в сфері виконання судових рішень і бачите що ми туди не ходимо? Ви надсилали нам редакції статей та законів, а ми не лобіювали їх погодження? У нас зараз формується робоча група з асоціацією банків, щодо нормотворчості, напишіть заяву я вас туди включу, готові? Балакати - не мішки перевертати. P.S. з останнього складена редакція змін до ЗУ "Про поновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом." в частині торгів.

P.S. ви про що?

• anabioz відповіли на це повідомлення.

mykhailo
                    Можете подавати заявки на лоти, що вас цікавлять - та сама закладка.
                    Лоти реалізуються через відповідний термін - ставте дату торгів з упередженням, отримаєте публікації сьогодні внесені.

andryha3011
                      Дайте номер лоту по ВАЗ - мене цікавить що з сидіннями. В іншому там же написано що коррозія по колу.

По Вольво - завтра напиші звідки така інформація, хоча допускаю, що капот може відкриватися і без доступу до салону.

sergserg
                        Там з ухвалою була історія - представники позивача подавали в ксерокопіях, оригінал був відстутній і Ухвали не було в реєстрі. Як тільки суд на запит АРМА підтвердив що така ухвала виносилась - було звернення до нас та знятий лот.

"Если Вы не возражаете, я бы хотел попытаться переубедить @Triarius в том, что не пристало модератору, а тем более представителю госпредприятия, грубить участникам форума. Естественно, без ссылки на Ваш «ник». Не поймите меня неправильно, не идет речь о какой-либо защите ваших интересов (я думаю, что Вы и сами прекрасно справляетесь), но я просто не люблю хамства. Насколько мне известно, модератор из руководящего состава СЕТАМа, и возможно, поэтому у него такое вызывающее отношение к участникам форума."

У Модератора до кожного учасника таке відношення, на яке він заслуговує. Йому більше про око - за око ближче, ніж притча про щоку. А ранговість його посади до відношення до деяких постів деяких учасників не має відношення.

• administrator відповіли на це повідомлення.

Triarius Таке може бути, наприклад коли боржник поагашає заборгованість після торгів. Наша позиція - в такому випадку боржник має отримати всю суму коштів виручений з реалізації майна. Чи буде вона підтримана відповідними інстанціями - не відомо.

Но с торгов имущество не снимается!? Если так, то хоть в этой части это нужно реализовывать.

Triarius Дайте приклад приватного аукціону з аналогічними до нас сервісами ( налаштування торгів під будь які правила замовника, блокчейн, мобільні додатки, еквайрінг, підключення майданчиків агентів, тощо).

Сравниваю с прозорро!
                          1. Фильтра в прозорро лучше.
                          2. Блокчейн? Толку от него обычному пользоваетелю?
                          3. Мобильные приложения у площадок на прозорро есть.
                          4. Еквайринг есть, но не мгновенный из-за самой системы защиты.

Я прошу лишь одно - добавьте фильтр по дате публикации, чтобы не нужно было листать десятки лотов, которые уже смотрел.

Triarius У нас зараз формується робоча група з асоціацією банків, щодо нормотворчості, напишіть заяву я вас туди включу, готові?

Я готов давать Вам идеи со стороны, как участник (как и многие другие на этом форуме) для улучшения юзабилити, изменения подхода и мировоззрения торгов. Этого мало?

P.S. Про кабинет, который не работает на полную. Я Вам приведу пример, на прозорро банки и протоколы "вывешивают" и "договора купли-продажи", а минюст уже сколько лет не может заставить исполнителей кабинетом пользоваться!

Triarius лот - 262524 , Транспортний засіб "Chevrolet Niva. Тесть выиграл это авто и в субботу поехал на стоянку, чтоб посмотреть как ее забирать.
                            Описание лота не соответствует действительности.
                            Из крупных агрегатов - В описании указано

"Транспортний засіб "Chevrolet Niva 212300", 2007 року випуску, ДНЗ ВН6205ВВ, номер кузову: X9L21230070155811.
                            Тип кузова - легковий універсал. Відсутні елементи: роздатка, кардан, стартер, АКБ, дзеркало заднього виду, зношена гума. Наявна корозія диска, сліди сколів. Спостерігаються подряпини по всій поверхні ТЗ. Салон забруднений, панель приладів має потертості. Ключ та свідоцтво про реєстрацію відсутні. "

По факту снята в том числе коробка передач (это из крупного). Сказал тестю пока деньги за лот на ДВС не платить, он не рассчитывал еще и коробку покупать. Что с этим делать,?

anabioz

anabioz Но с торгов имущество не снимается!? Если так, то хоть в этой части это нужно реализовывать.

Якщо лот на торгах і боржник погасив заборгованість то виконавець знімає арешти з майна - зняття арештів з майна це підстава для зняттю лоту з торгів.

"2. Блокчейн? Толку от него обычному пользоваетелю?" -

Це гарантій для кожного користувача, що його не обманюють.

"Я прошу лишь одно - добавьте фильтр по дате публикации, чтобы не нужно было листать десятки лотов, которые уже смотрел." -

ну якщо одне і воно вам прямо дуже треба, то ок.

"Я готов давать Вам идеи со стороны, как участник (как и многие другие на этом форуме) для улучшения юзабилити, изменения подхода и мировоззрения торгов. Этого мало?" -

Мало. Бажаючих змінювати підходи і світогляди язиком багато, не вистачає тих хто це буде робити руками.

"P.S. Про кабинет, который не работает на полную. Я Вам приведу пример, на прозорро банки и протоколы "вывешивают" и "договора купли-продажи", а минюст уже сколько лет не может заставить исполнителей кабинетом пользоваться!" -

про який кабінет річ? Про "особистий кабінет" виконавця? Чи про що? У нас також протоколи в вільному доступі. Ви хочете щоб ви розміщували персональні дані переможців? Не можу зрозуміти.

• anabioz і sergserg відповіли на це повідомлення.

Triarius

Про кабинет исполнителя, конечно же. Чтобы протоколы не пересылались неделями через укрпочту, а сразу были доступны у исполнителя и являлись основанием сразу же изготавливать акт торгов. В конце концов, электронные подписи уже сколько лет существуют!

@Triarius "У Модератора до кожного учасника таке відношення, на яке він заслуговує. Йому більше про око - за око ближче, ніж притча про щоку."
                                  Я тоже таких же начал придерживаюсь. Думаю что они пойдут на пользу и мне, и Вам лично, и СЕТАМу.
                                  А вот по части советчиков, словоблудов и зрадофилов - не думаю что Вам стоит применять такие понятия. Нужно что-то изменить руками - меняйте. Нужно помочь - поможем, набросаю текст законопроекта или проект изменений в постановление КМУ.
                                  А именно сегодня нет оснований не согласиться с Вами. Руки у некоторых работников ГП "СЕТАМ" работают "на зміни"... На зміни свого майнового стану....
                                  http://uc.kr.ua/2018/02/19/u-kropyvnytskomu-na-habari-zatrymaly-nachalnyka-mistsevoyi-filiyi-dp-setam

• Flay і sergserg подобається це.

anabioz
                                    Особистий кабінет тестується на резервному сервері - там доволі складний функціонал.