• Торги
  • Оспаривание результатов торгов

Triarius
То есть теперь он может обжаловать всё что угодно??? В какой срок???

Triarius

Оскарження в судовому порядку результатів визначення вартості чи оцінки майна не зупиняє передачі майна на реалізацію, крім випадків зупинення передачі майна на реалізацію судом.

1. Звіт про оцінку майна у виконавчому провадженні є дійсним протягом шести місяців з дня його підписання суб’єктом оціночної діяльності - суб’єктом господарювання. Після закінчення цього строку оцінка майна проводиться повторно.

Якщо строк дійсності звіту про оцінку майна закінчився після передачі майна на реалізацію, повторна оцінка такого майна не проводиться.

?

Triarius Ну, не расстраивайте меня!!!
    Если у Вас все исполнители и работники СЕТАМа думают что "немає там ніяких 6 місяців", то это, как минимум, очень плохо. А кто потом расходы на правовую помощь будет возвращать победителям торгов, при признании торгов недействительными, из-за "немає там ніяких 6 місяців"? Я бы хотел чтоб это были деньги из кошелька исполнителя и ответственных работников ДП "СЕТАМ", которые уверены что уже год как "немає там ніяких 6 місяців".
    Ч.6 ст.57 ЗУ "О ВП" - Звіт про оцінку майна у виконавчому провадженні є дійсним протягом шести місяців з дня його підписання суб’єктом оціночної діяльності - суб’єктом господарювання. Після закінчення цього строку оцінка майна проводиться повторно.

• anabioz і Artem подобається це.
    • Triarius відповіли на це повідомлення.

Мы с anabioz думаем одинаково. Но он это делает быстрее.)))

• anabioz подобається це.

Pavlyshyn

Притормозіть коней, я ще за ваші фантазії про передачу "львівським" СЕТАМу не отримав вибачень, а ви тут вже починаєте писати про чиюсь недостатню компетенцію.

Малось на увазі те, що до нової редакції закону була правова проблема - затягування ВП до закінчення 6 місяців, з метою або унеможливлення торгів, або визнання їх потім недійсними.
      Зараз така проблема відсутня - всі лоти передаються на реалізацію в строк чинності звіту.
      P.S. щодо наших компетенцій, то походіть по судовому реєстру, порахуйте статистику.

Triarius
      Пост, который Вы прокомментировали был "если акт оценочной стоимости был более чем 6ти месячной давности то это возможно. Насколько я помню, то упор истца был не на этот момент. Можно в реестре глянуть".
      Ничего там о 6-ти месяцах затягивания ВП небыло. Автор писал о сроке действия оценки.

Triarius

Вы неправильно трактовали мои слова (или по-своему).
        Я как раз имел ввиду "если акт оценочной стоимости был более чем 6-ти месячной давности" и исполнитель передал лот на торги, а СЕТАМ принял. Такое было сплошь и рядом в начале Вашей деятельности. Как сейчас - не знаю, поскольку "не є стороною виконавчого провадження" и проверить не имею возможности. Это любимая фраза исполнителей.

Вам как подсказка, пусть руководство пролоббирует изменения в "ЗУ про ВП" возможность ознакамливаться с ВП участникам торгов, оплатившим лот. А то какая-то, простите, "страусиная продажа" котов в мешках иногда получается. Вы купите, участники, а потом решайте свои полученные проблемы.

anabioz

На початку діяльності СЕТАМ виконавці передавали на реалізацію лоти під час 6 місячного строку чинності звіту. В ряді випадків 6 місячний строк спливав вже в процесі торгів через затягування боржниками процесу реалізації.
          З січня 2016 року пакети по яким спливав строк чинності звіту на момент торгів поверталися на переоцінку, а з моменту прийняття ЗУ "Про ВП" в новій редакції така проблема відсутня повністю.

Проблем у Вас (а потом у нас) полно, начиная от оценщиков, которые делают оценку "от балды", неполного/неверного описания лотов, других фото и т.д. Вы думаете, я поверю, что исполнители не "подмахивают" документы в ИП, ту же оценку?

Triarius З січня 2016 року пакети по яким спливав строк чинності звіту на момент торгів поверталися на переоцінку.

Это как раз и показатель, что Вы ТОЛЬКО с января 2016 года выполняли закон в старой редакции! И произошло это после массы проигранных судов!

anabioz
              1. Ви собі можете думати що завгодно і вірити в що завгодно. Я вам кажу так як є. А до чого тут речі на які ми не можемо впливати (оцінка, вірні-/не вірні/не повні фото та опис лоту? )

1. Ми працюємо взагалі то з 25.10.2015 року, так що ніякої маси програних справ в нас не було ні тоді на зараз.

а) І на той момент практика судова була 50/50, (ІЦ)
                б) можливість не приймати заявку не було передбачено порядком.

а) 50/50 - это не масса? Простите меня, когда 3-5 % по техническим ошибкам - то нормально! А 50% - это кашмар и ужас!!!
                Тогда это хреновый порядок и хреновые руководители минюста и СЕТАМа, если допускали такое, в том числе и карусельщиков!

И Вы мне предлагаете после таких заявлений поверить в ваши слова: "а з моменту прийняття ЗУ "Про ВП" в новій редакції така проблема відсутня повністю."? (вопрос риторический)

anabioz
                  Ми (ДП "СЕТАМ") працюємо взагалі то з 25.10.2015 року, так що ніякої маси програних справ в нас не було ні тоді на зараз.
                  3-5% по технічним причинам це виключно ваші фантазії.
                  Я не прошу вас в щось вірити, ви особисто можете діяти виключно за власним розсудом.

Про 50/50 Вы написали...

anabioz Це не наша практика. Читайте пост уважно.

Triarius Це не наша практика. Читайте пост уважно.

"Ми працюємо взагалі то з 25.10.2015 року, так що ніякої маси програних справ в нас не було ні тоді на зараз.
                        а) І на той момент практика судова була 50/50, (ІЦ)"

Мне что ІЦ, что ДП - как-то фиолетово! Вы хоть каждый год меняйте свои названия, теперь вон Опенмаркет, суть-то не меняется ...

anabioz
                          Ми не міняли назву і не є правонаступниками ІЦ.

Triarius Ми не міняли назву і не є правонаступниками ІЦ.

Ну Вы же поняли о чем я! Можно менять названия, можно создавать новые структуры, ДП, ІЦ, да хоть целые министерства ... суть не меняется - это все государственная структура, которая, в силу своих исторических реалий, ничего не гарантирует, ни за что не отвечает да ничего не делает. Утрированно!

• Artem подобається це.

anabioz
                            Це ваша особиста думка.

Написати відповідь...