Еще долго)) Даже гарантийки не всем вернули.

6 днів пізніше

Я переможець торгів по лоту 253709 від 27.12.2017 р.,уч 37. Акт отримала,які мають бути мої подальші дії щоб отримати авто ??? Підкажіть будь ласка! Чи можу я лише з цим актом отримати лот?

Natik
      Едете на стоянку с актами (3 экземпляра у Вас) 1 оригинал отдаете хранителю (подписываете акт приема передачи, осмотра) и забираете авто (Вам повезло, что с ключами и ПТС, можете передвигаться на авто...ну чисто теория, т.к. все такие авто обслуживались по остаточному принципу). Потом снимаете аресты оставшиеся (а возможно инспектор ГИС все снял) и в СЦ МВД на регистрацию с оригиналом акта торгов.

Дякую!

Мені прислали тільки один екземпляр акту,які ще два має бути ,я щось не зрозуміла???...

Ну не знаю. Возможно и одного достаточно будет. Сделают копии с оригинала.
            Вообще должно быть 4 экз. от ГИС
            ДП СЕТАМ ( или другой хранитель), СЦ МВД, Вы, должник.
            ВЕроятно остальным передали по каналам связи. Я сам завозил в СЦ и хранителю.
            Свой оригинал не отдавайте! Только копии.

не уверен, что пишу в правильной теме... позвольте вопрос. заполнять финансовые реквизиты нужно И номер карты И банковский счет к которому она привязана или одно из двух?

mykhailo если у Вас есть карточный счет 2625... то заполняйте только первую вкладку, деньги поступят на счет (вкладка карточки нужна для карт у которых нет такого счета, например Приватбанка)

Добрий день! http://forum.setam.net.ua/d/204--, ця гілка форуму Вам допоможе. А заповнювати потрібно 2 вкладки, рахунок в банку і реквізити картки.

• mykhailo подобається це.
                • Flay відповіли на це повідомлення.

День добрый, лот 257773, уч. 31. Пришло сообщение, 30-го января, что вернули деньги. На счету денег нет. Возможно была ошибка в реквизитах, сейчас исправил.

Torgi Думаю ви не праві. У тих формах вказано не картковий рахунок, а транзитний, тому додактоко зазначається номер картки. Якщо ж є картковий рахунок 2625... для ФО або 2605 для ЮО, то номер картки нідочого.

Flay Не вводіть людей в оману, 2600 поточний рахунок ЮО або СПД, 2625 це картковий рахунок клієнта в конкретному банку. Тоб то, якщо людина хоче щоб кошти потрапили на картковий рахунок, необхідно вказати транзитний рахунок в банку імітенті.

• Flay відповіли на це повідомлення.

Лот 255435, участник 26. Уточнили реквизиты, прошу вернуть гарантийный.

• Torgi відповіли на це повідомлення.

Torgi Я не писав про 2600.
                          2605 - картковий ЮО, 2625 - картковий ФО. Для платежу і на той і на той не треба ніяких транзитних рахунків. Платежі на ці рахунки абсолютно ніяк не відрізняються від платежів на рахунки 2600 і 2620. А гроші не зараховуються на картку, вони зараховуються на картковий рахунок, картка це лише спосіб управління рахунком.

Подивіться самі за своїм посиланням і покажіть де там є рахунки 2600 і 2605? У прикладі заповнення немає карткових рахунків, там Приватбанк, в якому картки взагалі не мають карткових рахунків, тому там по іншому, це вийняток. Якщо у людини є картковий рахунок, то 1) це не Приватбанк 2) платіж можна робити на рахунок, зазначати номер картки не треба.

TheDaz Добрий день! Бухгалтерія пише : "відсутній номер картки". Так що більше слухайте "знатоков", а не співробітників ДП "СЕТАМ".

• TheDaz і Flay відповіли на це повідомлення.

Torgi В реквизитах указан карточный счет.

TheDaz "номер картки". Повернення проходить автоматично, тому потрібно заповнювати всі поля.

Оплатил гарантийку. Все прошло.на следующий лень оплата вернулась, тип не правильные реквизиты. Проверил, все верно. В чем проблема?

• balaben і Triarius відповіли на це повідомлення.

Evgenii
                                  Вас бог бережет :)

• VVD подобається це.

Evgenii
                                  Проблема в тому, що я не читаю ваші думки і не знаю по якому лоту і що ви платили і в чому помилка в вашому платежі.