Еще долго)) Даже гарантийки не всем вернули.
Не вернули гарантийный вклад .
Я переможець торгів по лоту 253709 від 27.12.2017 р.,уч 37. Акт отримала,які мають бути мої подальші дії щоб отримати авто ??? Підкажіть будь ласка! Чи можу я лише з цим актом отримати лот?
Natik
Едете на стоянку с актами (3 экземпляра у Вас) 1 оригинал отдаете хранителю (подписываете акт приема передачи, осмотра) и забираете авто (Вам повезло, что с ключами и ПТС, можете передвигаться на авто...ну чисто теория, т.к. все такие авто обслуживались по остаточному принципу). Потом снимаете аресты оставшиеся (а возможно инспектор ГИС все снял) и в СЦ МВД на регистрацию с оригиналом акта торгов.
Дякую!
Мені прислали тільки один екземпляр акту,які ще два має бути ,я щось не зрозуміла???...
Ну не знаю. Возможно и одного достаточно будет. Сделают копии с оригинала.
Вообще должно быть 4 экз. от ГИС
ДП СЕТАМ ( или другой хранитель), СЦ МВД, Вы, должник.
ВЕроятно остальным передали по каналам связи. Я сам завозил в СЦ и хранителю.
Свой оригинал не отдавайте! Только копии.
не уверен, что пишу в правильной теме... позвольте вопрос. заполнять финансовые реквизиты нужно И номер карты И банковский счет к которому она привязана или одно из двух?
Добрий день! http://forum.setam.net.ua/d/204--, ця гілка форуму Вам допоможе. А заповнювати потрібно 2 вкладки, рахунок в банку і реквізити картки.
День добрый, лот 257773, уч. 31. Пришло сообщение, 30-го января, что вернули деньги. На счету денег нет. Возможно была ошибка в реквизитах, сейчас исправил.
Лот 255435, участник 26. Уточнили реквизиты, прошу вернуть гарантийный.
Torgi Я не писав про 2600.
2605 - картковий ЮО, 2625 - картковий ФО. Для платежу і на той і на той не треба ніяких транзитних рахунків. Платежі на ці рахунки абсолютно ніяк не відрізняються від платежів на рахунки 2600 і 2620. А гроші не зараховуються на картку, вони зараховуються на картковий рахунок, картка це лише спосіб управління рахунком.
Подивіться самі за своїм посиланням і покажіть де там є рахунки 2600 і 2605? У прикладі заповнення немає карткових рахунків, там Приватбанк, в якому картки взагалі не мають карткових рахунків, тому там по іншому, це вийняток. Якщо у людини є картковий рахунок, то 1) це не Приватбанк 2) платіж можна робити на рахунок, зазначати номер картки не треба.
Оплатил гарантийку. Все прошло.на следующий лень оплата вернулась, тип не правильные реквизиты. Проверил, все верно. В чем проблема?
Evgenii
Проблема в тому, що я не читаю ваші думки і не знаю по якому лоту і що ви платили і в чому помилка в вашому платежі.