Добрый день. Когда жда ь возврат по лоту номер 276580 Участник номер 8
Здравствуйте. Не вернули гарантийный внесок по лоту 277773. Участник 3
Не повернтають вже як тиждень гарантійний внесок. На сайті немає й натяку що його повернуть. Пише що я затверджений, а переможець вже сплатив всю суму, торги завершені. Лот 278568, я учасник № 92
Supermax0303
И где Вы там усмотрели "сплатив всю суму"? Стан аукціона: Складання акту
ну якщо так, то пишіть зрозуміліше)))
Добрый день уважаемый модератор! Подскажите когда вернут гарантированный вклад по лоту 278070 участник 1. Спасибо за ответ
Одразу після внесення Вами банківських реквізитів , коректно та відповідно до форми, та після отримання від Вас заяви про повернення. Гарантійні внески повертаються учасникам в строки передбачені Порядком https://setam.net.ua/poryadok-realizacii-areshtovanogo-majna-z-05-10-16 за наявності на момент виникнення зобов'язання повернути гарантійний внесок правильно зазначених при реєстрації банківських реквізитів.
BUH ничего не понимаю. в налаштуваннях своего профиля финансовые реквизиты указаны номер карты ,название банка, МФО Банка. или для получения ГВ надо банковский счет? Что мы делаем не так подскажите. И о каком заявление идет речь про возврат (еще раз перечитал ссылку ни чего не нашел . обьясните пожалуйста
dima77 якщо не можете розібратись то напишіть письмову заяву і зазначте там реквізити куди повертати + додайте копію паспорту і коду свого.
разобралися. проверьте пожалуйста. должно все быть в порядке с реквизитами.
dima77 автоматом если не прошел возврат из-за неточностей в фин.реквизитах, то после внесения исправлений по заявке возврат гв. Уже обсуждали.
спасибо понятно
Чому не повертають гарантійний внесок по лоту 279956 ?
Supermax0303 підозрюю, що через неправильно вказані реквізити для повернення ГВ.
Supermax0303 лот 279956 Так там одна заявка и одна ставка - вы не оплатили за лот и вам не вернут гарантийный взнос
номер картки вказав
Рахунок в банку також вказав, я учасник 92
dima777 лот 279956 Так там одна заявка и одна ставка - вы не оплатили за лот и вам не вернут гарантийный взнос
LOL
P.S. Гарантійний внесок: 7.50 грн.
вибачте якась помилка. Лот номер 278568, уч 92
Supermax0303 Перевірте, будь-ласка фінансові реквізити вказані Вами при реєстрації. Вони не повні!