Доброго дня всім.
Читав читав , і не розумію - включаючи 11.01.2021 чи ні?
Чи були у вас прецеденти?
Доброго дня всім.
Читав читав , і не розумію - включаючи 11.01.2021 чи ні?
Чи були у вас прецеденти?
Alex87 наразі мені треба щоб не прокатило.... ))
Я другий...
З того, як формує протоколи СЕТАМ видно, що день, вказаний у протоколі є одинадцятим наступним після дня проведенння торгів. Тобто кошти (умовно, але нижчи виключення) повинні бути зараховані на рахунок продавця 10.01.2021. За порядком:
Перебіг строків за ЦК:
Якщо строк встановлено для вчинення дії, вона може бути вчинена до закінчення останнього дня строку. У разі, якщо ця дія має бути вчинена в установі, то строк спливає тоді, коли у цій установі за встановленими правилами припиняються відповідні операції.
З вищевказаного слідує, що кошти за лот повинні бути зараховані на рахунок продавця, оскільки порядок встановлює строк не для оплати покупцем, а для зарахування продавцю, до закінчення його робочого дня, тобто до 17.00 або 18.00 у випадку з державною виконавчою службою. таким чином, якщо Ви оплатите, наприклад, через Приват в 17.00 останнього дня строку - то фактично пропустите строк, так як Приват проведе платіж тільки на наступний день.
АЛЕ, у Вас останній день строку (10.01.21) припадає на вихідний день, а тому останнім днем буде 11.01.21.
На практиці ніхто так прискіпливо на строки не дивиться, і всі часто оплачують в указанний у протоколі день.
В ДВСах бухгалтери беруть виписку по рахунку раз-два рази в тиждень, а коли хворіють то взагалі не беруть, а приватним виконавцям головне продати, то там тим більше на строки ніхто не дивиться.
Валютування 10.01 и 3 дня на заход на счета
Pavlyshyn
На скількі знаю виписку в казначействі вже не беруть (вона надходить в ДВС в ел. Вигляді і розпорядження про перерахування з розподіленими сумами також відправляють їм в ел. Документообігу)
Може і так. "Пакращення" наступило нарешті.
VVD все ще висить - Складання акту.... а сьогодні вже 15,01,2021!
datacopy Так если "складання акту", то денежки скорее всего проплачены. "Складання акту" может месяцами висеть (в некоторых случаях годами, сам видел" Лот можно узнать ?
Santikus лот - 455582
datacopy не оплаченный лот имеет статус «Очiковання сплати» вроде. «Складная акту» не следующий после оплаты разве?
Відповідно до Порядку реалізації арештовано майна п. 1 розділу Х: Виконавець зобов'язаний повідомити Організатора про перерахування переможцем коштів за придбане майно не пізніше наступного робочого дня з дня надходження коштів на рахунок відділу державної виконавчої служби (приватного виконавця) через особистий кабінет. Стан лоту "складання акту" означає, що винагороду Організатору зараховано, але виконавцем не надіслано повідомлення про сплату переможцем за придбане майно.
datacopy 455582
Поворушимо виконавця, щодо повідомлення
Torgi_setam А вам по даному лоту кошти зайшли до 11.01.2021?
Evgenii думаю невірне трактування. у платіжці є графа - "дата валютування". це і є "до".
datacopy 455582
Кошти нам зайшли 11 січня 2021